~~ ♡♡ ~~ **
OUDER – KIND RELATIE

Door het gedrag van onze kinderen laten ze ons veel zien over onze eigen innerlijke leefwereld.
We voelen meer, onze zielen willen groeien en onze kinderen en de hele buitenwereld, laten dat feilloos zien met hun gevoelige aard als spiegel.

We leven in een tijd van grote verandering. We zijn van het Vissentijdperk aangekomen in het Aquariustijdperk. Waardoor we meer willen groeien en ont-wikkelen. Kinderen geboren in het Aquariustijdperk (vanaf 2000) – nieuwetijds kinderen – willen met hun gedrag en gevoeligheid ouders iets duidelijk maken.

Doordat ouders nog afgestemd zijn op de energie uit het Vissentijdperk geeft dit vaak problemen met deze kinderen omdat ze niet op dezelfde frequentie met elkaar zitten, waardoor er veel langs elkaar heen gaat.

Omdat deze kinderen vragen om inzicht in hun gedrag te krijgen, vragen ze van de ouder/volwassene een nieuwe manier van denken, namelijk vanuit het gevoel.
Ze kunnen juist door hun gevoeligheid feilloos ouders/volwassenen laten zien welke emoties, onverwerkte stukken en/of trauma’s er zitten.
Als ouders bewust gaan kijken naar hun eigen gedrag, naar zichzelf en dit gedrag van zichzelf en hun kind erkennen, dan kunnen gedragspatronen en klachten makkelijk opgelost worden. Wat laat jouw kind jou zien? Wanneer we deze boodschap achter het alledaagse patroon, gedrag of klacht als uitgangspunt nemen kun je de (dieperliggende)oorzaak op zowel lichamelijk, mentaal als op zielsniveau voor jezelf eruit halen.

Je staat met je kind in verbinding. Wanneer het kind en de volwassenen beiden getransformeerd zijn naar de Aquarius energie zie je dat het kind en de volwassene elkaar ineens veel beter begrijpen. Je wordt puur zoals je bent waardoor je in je kracht komt en in evenwichtige balans met elkaar!

Voor ouder, opvoeder, kind en gezin een verrijking die onmisbaar is in deze gevoelige tijd.
Wij dragen bij aan de groei van onze kinderen, maar misschien dragen juist nu in deze tijd onze kinderen nog meer bij aan onze eigen groei.

Transformatie en regressietherapie helpt je om echt los te laten. Oude (familie)patronen worden zichtbaar waardoor ze kunnen worden opgelost. Je zult merken dat je steeds meer in verbinding met je eigen zijn komt. Het zetten van nieuwe stappen veel eenvoudiger gaat, omdat je getransformeerd wordt naar een andere (aquarius)energie frequentie.

Liefs, Judith Puur-Kracht