Transformatie

Aquariustijdperk behandelingen
Het Aquariustijdperk is een tijdperk van loslaten en wel op een gemakkelijkere manier dan eerder.
Je kunt jezelf op eenvoudige wijze helpen dit proces van loslaten te ondersteunen en te vergemakkelijken door je energiebanen te transformeren naar het nieuwe Aquariustijdperk.
Zodat de energie beter kan stromen en angst, belastende emoties, illusies en zielsstukken opgeruimd kunnen worden.
Rouw en verlies
  • wanneer je transformeert van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk, kom je los van het Vissentijdperk.

Chakra transformatie

In vier individuele afspraken worden je 7 chakra’s getransformeerd en verbreed. Dit betekent minimaal 4 afspraken voor het transformeren / verbreden van de chakra’s. Het is belangrijk dat dit gebeurt in een periode van maximaal 7 weken. Per sessie kunnen twee chakra’s getransformeerd/ verbreed worden. Bij meer chakra’s zou de energie té sterk zijn dat deze gaat stagneren.

Tijdens het hele transformatieproces kun je ná de eerste afspraak al blokkades opruimen. In de eerste afspraak worden je eerste en tweede chakra verbreed. De tweede afspraak maak je naast de transformatie op zielsniveau contact met je onderbewuste en worden d.m.v regressie de blokkades opgeruimd die door de transformatie zichtbaar zijn geworden.

De enige manier om de aura te transformeren is het bewust transformeren van mens tot mens door iemand die deze zelfde energie al heeft gekregen en wiens aura dus al is getransformeerd. Deze nieuwe energie heet Shafiehra-Energie (Sha= “goddelijke adem” Fiehra= “liefde, zuiver”)

Door de transformatie komen blokkades los en een groot gedeelte verdwijnt vanzelf. Een ander achtergebleven hardnekkig gedeelte wat een plaatsje heeft gekregen omdat het zich door de jaren heen verankerd heeft in het energiesysteem komt vaak maar moeilijk los van dat plaatsje.
Als gevolg het blijven vastlopen, de opkomende plotselinge triggers, gedachten, emoties die ten grondslag liggen aan deze blokkades. Het is écht noodzakelijk en aan te raden om deze blokkades op te lossen omdat deze anders onnodig veel en lang last geven.

Wil je intensiever aan de slag met het opruimen van blokkades en alles opruimen wat jou in de weg staat dan is het goed na deze vier afspraken de transformatie aan te vullen met regressies.

A heart at peace gives life to the body