Als ouder zijnde heb je meer invloed op het gedrag van je kind dan je denkt.
Regelmatig krijg ik vragen van ouders over het gedrag van hun kind(eren).
Mijn kind luistert niet, het lijkt of hij mij niet hoort, mijn kind is opstandig, zit niet goed in zijn vel, heeft lichamelijke klachten; buikpijn.

We leven in een tijd van grote verandering. We zijn van het vissentijdperk aangekomen in het aquarius tijdperk. Kinderen geboren in het aquarius tijdperk – nieuwetijds kinderen – zijn al afgestemd op de aquarius-energie. Doordat ouders nog afgestemd zijn op de energie uit het vissentijdperk geeft dit vaak problemen met deze kinderen omdat ze niet op dezelfde frequentie met elkaar zitten, waardoor er veel langs elkaar heen gaat.

Kinderen geboren in het aquarius tijdperk zijn veel gevoeliger en willen met hun gedrag en gevoeligheid ouders iets duidelijk maken. Deze kinderen vragen om inzicht in hun gedrag te krijgen, ze vragen van ons een nieuwe manier van denken, namelijk vanuit het gevoel. Als ouders bewust gaan kijken naar hun eigen gedrag, naar zichzelf en dit gedrag van zichzelf en hun kinderen erkennen, dan kunnen gedragspatronen en klachten makkelijk opgelost worden. Wat laat jouw kind jou zien? Wanneer we deze boodschap achter het alledaagse patroon, gedrag of klacht als uitgangspunt nemen kun je de (dieperliggende)oorzaak op zowel lichamelijk, mentaal als op zielsniveau eruit halen.
Je staat met je kind in verbinding. Wanneer het kind en de volwassenen beiden getransformeerd zijn naar de aquarius energie zie je dat het kind en de volwassene elkaar ineens veel beter begrijpen. Je wordt puur zoals je bent waardoor je in je kracht komt en in evenwichtige balans met elkaar!

Voor ouder, opvoeder, kind en gezin een verrijking die onmisbaar is in deze gevoelige tijd.

Wij dragen bij aan de groei van onze kinderen, maar misschien dragen onze kinderen nog meer bij aan onze eigen groei.

Op basis daarvan bied ik individuele begeleiding, die terug gaat tot de kern van het probleem en doorwerkt op zielsniveau. Mijn begeleiding is reflecterend, oprecht, integer, positief, daadkrachtig, directief met empathie en humor, binnen een veilige setting. Een persoonlijke benadering vanuit betrokkenheid waarin inleving in jouw gevoel en belevingswereld centraal staan.

Je bent van harte welkom! Graag tot ziens