Omdat ieder persoon uniek is, is ook ieders proces uniek!

Psychosociale begeleiding therapie-hulpverlening

Puur-kracht

Uitgangspunt in de werkwijze bij Puur-Kracht is dat elk probleem ergens moet zijn ontstaan. Door bewust te kijken wat onbewust verborgen is gebleven kan het aan de oppervlakte komen. Je gaat op een liefdevolle manier naar het ontstaan van je klacht, de dieperliggende verborgen oorzaak. Hierdoor kan wat zowel psychisch, lichamelijk als emotioneel als belasting wordt ervaren en blokkades geeft opgeschoond en opgeruimd worden. Je krijgt meer inzicht in je eigen processen, gedachten en gevoelens. In mogelijke oorzaken en gevolgen. Met als uiteindelijke doel dichter bij jezelf te komen, bij je eigen ZIJN. Hiervoor maak ik gebruik van transformatie en regressie afgestemd op de nieuwe Aquariustijdperk-energie, heel eenvoudig en heel nuchter. En altijd op een open manier met respect en aandacht voor jouw (vraag).
Mijn praktijk is geen statisch kantoor. Maar een fijne, rustige, ruimte. Waar je kan genieten van een landelijke, groene, omgeving.
Hier werk ik vanuit mijn missie jou (weer) te zien stralen! Terug naar wie jij bent. Jouw Puur-KRACHT.

Persoonlijke groei en bewustzijn

Speelt er iets in je leven waar je hinder van ondervindt, waar je moeite mee hebt? Wat je graag anders zou zien? Dit kan zijn op het gebied van gezondheid, relaties en/of werk.
Wie weet loop je er al langer mee of is er een acute situatie waar je niet uit kunt komen.

Ga voor verandering

Als therapeut begeleid ik je in jouw proces, waarin dát wat zich aandient vanuit jóuw innerlijke leefwereld, los gelaten mag worden.
Je te inspireren en je los te laten komen, van dat wat jou vastzet en blokkeert. Zodat je stappen zet in jouw immense groeiproces.
Door een bijzondere aanpak waarin lichaam, geest en ziel als één geheel wordt gezien kun je je eigen KRACHT (her)vinden”.
Waardoor je steeds meer PUUR bij je eigen “zijn” komt. Samen kijken we naar waar jij aan wilt werken en welke oude patronen jij mag opruimen.
Met andere woorden: ik help je graag om dat wat jou blokkeert los te kunnen laten. Waardoor jij op een krachtige manier persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn kunt ervaren.

Een afspraak bij Puur-Kracht betekent:

  •  Een afspraak op korte termijn, binnen twee weken
  •  een respectvolle en persoonlijke benadering
  •  sessies die aansluiten bij jou als persoon
  •  oplossen van de oorzaak van je klacht
  •  persoonlijke groei en vergroten van je bewustzijn
  •  oplossen van beperkende patronen en blokkades
  •  vanuit samenhang in (emotie) ziel – geest – lichaam
  •  professionele begeleiding in een prettige, veilige omgeving
  •  voor iedereen van jong tot oud

Reizen is een manier om vragen te stellen die je thuis niet stelt.

Niet per se over het land in kwestie zelf maar over jezelf.