Over mij

Magnetiseren en energetische behandeling in Baarlo en Helden
Mijn diepgenestelde missie is dat jouw levenskracht weer mag gaan stromen en dat van binnenuit te voelen. Als therapeut en begeleider help ik je stappen te zetten in je eigen proces. Je te inspireren en je los te laten komen, bij dat wat jou vastzet en tegenhoudt.
Door een bijzondere aanpak waarin lichaam, geest en ziel als één geheel wordt gezien kun je je eigen KRACHT (her)vinden”. Waardoor je steeds meer PUUR bij je eigen “zijn” komt. Bij jouw eigen innerlijke Puur-KRACHT.

Met andere woorden: ik help je graag om dat wat jou blokkeert los te kunnen laten. Waardoor jij op een krachtige manier persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn kunt ervaren. Zodat je geestelijk, lichamelijk en emotioneel (weer) krachtiger en energieker in het leven kunt staan.

Mijn naam is Judith Gubbels

Ik houd van mensen en ben in het bijzonder benieuwd naar wat mensen beweegt. Het is mijn passie “echt” te luisteren en kijken naar wat achter het probleem speelt dat aan de oppervlakte ligt en als eerste verteld wordt.
Hierbij centraal staan jouw wensen en gevoelens en bepaal je zelf in een sfeer van openheid en vertrouwen je eigen richting.

Mijn stijl van werken is reflecterend, oprecht, integer, positief, daadkrachtig, directief met empathie en humor, binnen een veilige setting.
Mijn drijfveren zijn mijn doorzettingsvermogen en enthousiasme. Door mijn empathie en inlevingsvermogen ontstaat er vaak snel een vertrouwensband.

Volgens bekenden en cliënten is het van belang te benoemen dat het -vooral gewoon- fijn is om bij mij te komen, door de rust in mij, die ik uitstraal en overbreng. Door dicht bij mijn eigen “zijn” te zijn.

Werk en studie ervaring

Jarenlange werkervaring in de gezondheidszorg en mijn sterk ontwikkelt gevoel en intuïtie, zijn in belangrijke mate mede bepalend geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling, en hebben mijn aangeboren interesse in ‘de mens’ aangewakkerd.
Ik heb gewerkt in verschillende werkvelden binnen zorg en begeleiding van voornamelijk somatisch zieken, cliënten in hun laatste levensfase als ook cliënten met psychiatrische problemen, waar ik veel ervaring en kennis heb opgedaan in zowel de persoonlijke, individuele als gezinsbegeleiding. Tot ik me op een bepaald moment afvroeg of dat wat ik deed mij écht gelukkig maakte. Een onbehaaglijk gevoel liet mij voelen dat ik niet meer op mijn plek was. Ik wilde mezelf ontwikkelen en al de kennis die in mij zat naar boven laten komen. Altijd heb ik aangevoeld als situaties niet oké waren, ook wist ik vanuit een innerlijk weten precies wanneer iets oprecht was, of dat er sprake was van verkeerde bedoelingen. Dat, zoals ik er nu op terug kijk altijd al in mij zat en ergens verscholen was geraakt door hoe we denken dat het hoort te zijn, het denken dat het overneemt van het gevoel.

Naast de ervaringen die ik opgedaan heb in verschillende werkvelden in verschillende (client)situaties heb ik zelf de nodige levenservaring meegekregen. Heb ik tevens met succes de opleiding tot counsellor en de geheel nieuwe opleiding transformatie regressietherapie Aquariustijdperk energie bij de Bron afgerond en de opleiding Numerologie in Pentalogie.
Dit alles heeft mij altijd geholpen te zien, te voelen en te weten wat zich bij de ander innerlijk afspeelde waardoor ik mij in kan leven in vele emoties en situaties. Ons doel in het aardse leven is te groeien, onze zelfheling aan te boren. Mijn altijd durende groeiproces helpt mij blokkades en beperkende illusies los te laten en laat mij terug komen bij mijn innerlijke kracht – die ieder van zichzelf in zich heeft – en er naar te leven!

Jouw situatie is bij mij in vertrouwde handen.

Heel graag: Tot Ziens!
Je bent van harte welkom!