Over mij

Magnetiseren en energetische behandeling in Baarlo en Helden

Mijn diepgenestelde missie is dat jouw pure levenskracht weer mag gaan stromen en dat van binnenuit te voelen. In dat proces begeleid ik jou graag, om dát wat zich aandient vanuit jóuw innerlijke leefwereld, los te kunnen laten. Als leidraad hierbij neem ik je geboortedatum in het pentagram om tot een veilig en open dialoog te komen. Daarin gebruik ik vooral ook mijn sterk ontwikkelde intuitie en gevoel om jou inzicht te geven in welke (oude) patronen jouw levensstroom blokkeren.

Door middel van een geheel nieuwe vorm van aquariustijdperk regressie kom je op een milde en makkelijke manier van deze (oude) blokkades los. Dat gebeurt holistisch vanuit jouw gedachten, ziel en lichaam (familieoorzaken) waardoor jij op een krachtige manier persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn kunt ervaren en verder komt in jouw immense groeiproces.  Zodat je geestelijk, lichamelijk en emotioneel steeds meer PUUR bij je eigen “zijn” komt. Bij jouw eigen innerlijke Puur-KRACHT.

Mijn naam is Judith Gubbels

Mijn hele leven al ben ik geboeid door mensen, waarom ze zijn zoals ze zijn en doen zoals ze doen. Als kind al kon ik (onbewust) sterk de energieën van anderen aanvoelen en kon ik mij vanuit een diep weten sterk in een ander verplaatsen. Ook doorzag ik snel wanneer iets oprecht is, iets waarheid is of niet, wat mij met vallen en opstaan een heel proces opleverde om bij mezelf te blijven, in mijn eigen energie. Waarvan ik nu kan zeggen dat dat mij op dit moment laat staan, waar ik nu sta, in mijn eigen kracht.

Het is mijn passie “echt” te luisteren en kijken naar wat achter het “probleem” speelt wat aan de oppervlakte ligt en als eerste verteld wordt.
Hierin staan jouw wensen en gevoelens centraal en leid ik je in een sfeer van openheid en vertrouwen in jouw eigen richting.

Mijn stijl van werken is reflecterend, oprecht, integer, positief, daadkrachtig, directief met empathie en humor, binnen een veilige setting.
Mijn drijfveren zijn mijn doorzettingsvermogen en enthousiasme. Door mijn empathie en inlevingsvermogen ontstaat er vaak snel een vertrouwensband.

Volgens bekenden en cliënten is het van belang te benoemen dat het -vooral gewoon- fijn is om bij mij te komen, door de rust in mij, die ik uitstraal en overbreng. Door dicht bij mijn eigen “zijn” te zijn.

Voordat (en naast) ik mijn eigen praktijk gestart ben in 2010 heb ik gewerkt in verschillende werkvelden binnen zorg en begeleiding van voornamelijk somatisch zieken, cliënten in hun laatste levensfase als ook cliënten met psychiatrische problemen. Hierin heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in zowel de persoonlijke, individuele als gezinsbegeleiding. Tot ik me op een bepaald moment afvroeg of dat wat ik deed mij écht gelukkig maakte. Een onbehaaglijk gevoel liet mij voelen dat ik niet meer op mijn plek was, ik voelde dat ik mezelf wilde ontwikkelen en alles wat ik nog meer in mij had naar boven wilde laten komen.

Naast de ervaringen die ik opgedaan heb in verschillende werkvelden en in verschillende (cliënt)situaties heb ik tevens met succes de opleiding tot counsellor en de opleiding: Transformatiewerker Regressietherapie volgens Aquariustijdperk bij de Bron afgerond en de opleiding Numerologie van het Pentagram. Tevens mag ik zelf de opleiding Transformatiewerker en Regressietherapie en de opleiding Numerologie van het pentagram geven en voel ik mij elke dag dankbaar dat ik door dit alles mijn passie mag leven en bewustzijn mag brengen. Voel je dus vrij om te komen kennismaken en zien wat ik voor jou kan betekenen.

Jouw situatie is bij mij in vertrouwde handen.

Puur-Kracht en liefs, Judith

Heel graag: Tot Ziens!
Je bent van harte welkom!