o

pleiding Transformatiewerker Regressietherapeut Aquariustijdperk-Energie

Met de komst van het Aquariustijdperk, Aquarius-Energie bevinden ons we in een transformatieproces naar grote veranderingen. De grootste uitdaging hierin is te leven vanuit je hart.

Leven vanuit het hart betekent weer verbonden zijn met de oorspronkelijke bron, je eigen ZIJN, je gevoel, intuïtie volgen en thuiskomen bij jezelf. Leven vanuit liefde in plaats van angst.

I

nhoud, duur en kosten van de opleiding

Je leert om te gaan werken als Transformatiewerker Regressietherapeut.
De transformatie van de chakra’s naar Aquariustijdperk-Energie en het geven van Aquariustijdperk Regressies.
Onderdelen; transformatie, theorie en hypno regressie Aquariustijdperk-Energie.
Om de opleiding in een ongedwongen en vertrouwelijke sfeer te laten plaatsvinden wordt deze gegeven in een kleine groep van maximaal 6 personen.

De opleiding start in september en bestaat uit 12 dagen, 1 lesdag per maand  van 9.30 – 15.30 uur. De datums zijn in onderling overleg.
Om bekwaam te blijven in het zelf toepassen van transformatie / regressies volg je ná de opleiding (minimaal) drie intervisiedagen per jaar.

Kosten opleidingsdag zijn €75,- excl. btw per dag, inclusief lunch.
Kosten intervisiedag zijn €75,- excl. btw per dag, inclusief lunch.

V

oorwaarden

De enige voorwaarde om te kunnen beginnen met de opleiding is dat jouw chakra’s zijn getransformeerd naar de nieuwe Aquariustijdperk-Energie door een Aquariustijdperk Transformatie Regressietherapeut. Tijdens het volgen van de opleiding is het van belang om jezelf en je onderbewuste vrij te blijven maken van belastingen en blokkades. Zo kun je jouw versnelde groeiproces voor jezelf en in contact met anderen blijven ondersteunen en zuiver houden.

In volgorde van aanmelding is eventuele deelname mogelijk.

Ben je enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie of aanmelden gerust contact op.

Telefonisch: 06-22714736

Of mail naam, email en telefoonnummer naar judith@puur-kracht.nl