Opleiding Transformatiewerker Regressietherapeut Aquariustijdperk-Energie

Met de komst van het Aquariustijdperk, Aquarius-Energie bevinden ons we in een transformatieproces naar grote veranderingen. De grootste uitdaging hierin is te leven vanuit je hart. Leven vanuit het hart betekent weer verbonden zijn met de oorspronkelijke bron, je eigen ZIJN, je gevoel, intuïtie volgen en thuiskomen bij jezelf. Leven vanuit liefde in plaats van angst. Met behulp van deze opleiding ontwikkel je een hoog bewustzijn met een diepe(re) fijngevoeligheid samen met een sterke basis voor de regressies. Werken vanuit je hart vormt de basis, maar weten waar je mee bezig bent is zeker zo belangrijk in het werken als therapeut. Deze opleiding laat je beide verbinden. Dit is de plek waar hoofd en hart samenkomen en elkaar versterken.

Inhoud, duur en kosten van de opleiding

Je leert om te gaan werken als Transformatiewerker Regressietherapeut.
De transformatie van de chakra’s naar Aquariustijdperk-Energie en het geven van Aquariustijdperk Regressies.
Onderdelen; transformatie, theorie en hypno regressie.
De opleiding wordt gegeven in een vertrouwelijke en persoonlijke sfeer aan een kleine groep van 4 tot maximaal 6 personen.

De opleiding bestaat uit 12 dagen, één lesdag per maand  van 9.30 – 15.30 uur. Je leert de basisbeginselen van de transformatie en regressies en kunt na de opleiding als zelfstandig therapeut aan het werk.

Ná de opleiding volg je (minimaal) drie intervisiedagen per jaar. Naast dat het volgen van de intervisies je basis versterkt voor de regressies, blijf je up to date in nieuwe ontwikkelingen om alle opgedane kennis en vaardigheden toe te passen.

Maart 2023 start de volgende opleiding. Neem voor de actuele datum contact op.

Deelname 12 dagen € 975,-
Inclusief koffie/thee/water en tijdens de lunchpauze soep.
De rest van de lunch neem je zelf mee.
Kosten intervisiedag zijn €80,-

Voorwaarden

Een voorwaarde om te kunnen beginnen met de opleiding is dat jouw chakra’s zijn getransformeerd naar de nieuwe Aquariustijdperk-Energie door een Aquariustijdperk Transformatiewerker Regressietherapeut. Het volgen van de opleiding en werken als therapeut gaat samen met het werken aan jouw eigen persoonlijke groeiproces. Het is daarom belangrijk dat je de motivatie hebt om aan je zelf te werken en regelmatig zelf regressies doet. Je maakt daarmee je eigen onderbewuste vrij van belastingen en blokkades en kunt daardoor jouw versnelde groeiproces voor jezelf en in contact met anderen blijven ondersteunen en zuiver houden.

In volgorde van aanmelding is eventuele deelname mogelijk.

Ben je enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie of aanmelden gerust contact op.

Telefonisch: 06-22714736

Of mail naam, email en telefoonnummer naar judith@puur-kracht.nl