Numerologie

Jouw geboortedatum is niet alleen de dag waarop je geboren bent. Elk getal van je geboortedatum is namelijk ook een bron van informatie. Het samenspel van deze getallen is de blauwdruk van je ziel. Een soort rugzak aan kennis, levenslessen en talenten, die je in je leven kunt gebruiken en mag ervaren.

Numerologie is de wetenschap die informatie geeft over de betekenis van getallen, want alle getallen hebben een dieperliggende betekenis en speciaal karakter. Het gaat hier over de vibratie of trillingsfrequentie van een getal, waarbij de kenmerken van een getal een positief en negatief bereik hebben. De methode waar in mijn praktijk mee gewerkt wordt is de Numerologie van het Pentagram volgens nieuwe inzichten uit het Aquariustijdperk en de Aquariusenergie.

Het pentagram kan je veel inzicht in jezelf en je leven geven, waar je sterke punten liggen en op welke gebieden mogelijkheden tot groei zijn. Wanneer je je bewust bent van de relatie van de getallen op jou dan zijn dingen en voorvallen gemakkelijker te begrijpen.

Want als jij begrijpt dat je precies op de juiste dag geboren bent, precies zoals de bedoeling is, om te leren en te groeien.
Dan begrijp je dat al jouw unieke kwaliteiten tegelijkertijd ook je uitdagingen zijn. Door in verbinding met de ander verder te komen in jezelf.

Hoe maak ik gebruik van Numerologie in je Transformatie en Regressie afspraak:

In je eerste afspraak teken ik aan de hand van jouw geboortedatum jouw persoonlijk pentagram op. En door middel van jouw vraag en verhaal, met de informatie uit jouw geboortedatum en Pentagram werken we aan bewustwording en groei en het oplossen van blokkades door de Chakra transformatie en Regressies.

Magnetiseren en energetische behandeling in Baarlo en Helden

Afspraak Numerologie

Kom meer te weten over jouw persoonlijk pentagram. In een persoonlijke sessie word je geboortedatum uitgetekend en zal ik de informatie uit jouw geboortedatum en pentagram verder toelichten. Je komt meer te weten over je levensopdracht, de gebieden waar je kwaliteiten en groeimogelijkheden liggen en de energiedoorstroming in het lichaam. Vaak is de vraag voor een afspraak numerologie vanuit een onderliggende behoefte. Omdat je jezelf beter wilt leren kennen, of omdat er iets speelt in je leven waar je graag meer inzicht in wilt. Dat kan een vraag over jouw levensinvulling zijn, bepaalde karaktereigenschappen, een emotie iets lichamelijks, of een terugkerend onderdeel in jezelf of in relatie tot anderen.

Kennismaking met Numerologie in groepsverband

Kom meer te weten over Numerologie van het Pentagram. Tijdens deze bijeenkomst geef ik uitleg over Numerologie van het Pentagram. Als je wilt kun je je geboortedatum inbrengen voor een persoonlijk pentagram en is het mogelijk hier vragen over te stellen. Je stelt zelf je groepje samen van minimaal 4 tot maximaal 8 personen voor een invulling in de middag of avond. Dit is een leuk en boeiend persoonlijk uitje met bijvoorbeeld vrienden, collega's of familie onder het genot van koffie / thee / water en wat lekkers. De invulling van de middag of avond is 2 - 3 uur, afhankelijk van het aantal personen. De kosten zijn 15,- per persoon.

Het leven is een reis,

liefde de bestemming