Numerologie

Numerologie is de wetenschap die informatie geeft over de betekenis van getallen. Omdat het snel inzicht geeft in kwaliteiten en uitdagingen, onderliggende, beperkende patronen en ontwikkelpunten maak ik gebruik van Numerologie.

Je geboortedatum kun je beschouwen als gids door je leven.

Pentalogie is gebaseerd op de numerologie. Dit principe gaat ervan uit dat alle getallen een bepaalde betekenis hebben, zoals ook woorden die hebben.
Pentalogie “leent” de betekenissen en symboliek die getallen in numerologie hebben. Binnen pentalogie kijk je naar de plaatsing van de getallen. Op die manier krijgt elke plek rond het pentagram en elk getal wat rondom het pentagram geplaatst wordt een betekenis.

Je persoonlijk pentagram kan je veel inzicht in jezelf en je leven geven. Alle getallen hebben een diepere betekenis en speciaal karakter. Het geeft snel inzicht in ritmes en levensperiodes die je in je leven mag doorlopen.

Magnetiseren en energetische behandeling in Baarlo en Helden

Berekenen van je grondtype

Er zijn negen grondtype getallen. Deze lopen van 2 tot en met 10. Als voorbeeld voor het berekenen van je grondgetal nemen we een willekeurige geboortedatum. Bijvoorbeeld 9-4-1976 Normaal gesproken tellen we van links naar rechts. Maar in ons systeem tellen we van rechts naar links. Je telt de geboortedatum als volgt op 6+7+9+1+4+9= 36. Deze geboortedatum heeft het type 36 met als grondtype 6+3=9 Verder heeft het geboortejaar altijd betrekking op het lichaam. En de geboortemaand op de ziel. Terwijl de geboortedag steeds in relatie staat tot de geest. Getallen zijn niet slechts getallen, ze hebben een grote betekenis. Het werkt zeker om tot nieuwe inzichten te komen. Wanneer je je bewust bent van de relatie van de getallen op jou dan zijn dingen en voorvallen gemakkelijker te begrijpen. Een pentagram kan namelijk ook gezien worden als de vorm van een mensenlichaam. Hierdoor is het mogelijk om ook de invloeden van de getallen op het fysieke lichaam duidelijk te maken. Tevens kun je op deze manier ook duidelijker zien waar er blokkades en verbindingen in het lichaam te vinden zijn. Op welke punten mogelijkheden tot groei zijn.

Het leven is een reis,

liefde de bestemming