Numerologie

Numerologie is de wetenschap die informatie geeft over de betekenis van getallen, want alle getallen hebben een dieperliggende betekenis en speciaal karakter. De methode waar ik in de praktijk mee werk is de Numerologie van het Pentagram volgens de Aquariustijdperk en Aquariusenergie.

Het pentagram kan je veel inzicht in jezelf en je leven geven, waar je sterke punten liggen en op welke gebieden mogelijkheden tot groei zijn. Wanneer je je bewust bent van de relatie van de getallen op jou dan zijn dingen en voorvallen gemakkelijker te begrijpen.

Want als jij begrijpt dat je precies op de juiste dag geboren bent, precies zoals de bedoeling is, om te leren en te groeien.
Dan begrijp je dat al jouw unieke kwaliteiten tegelijkertijd ook je uitdagingen zijn. Door in verbinding met de ander verder te komen in jezelf.

Hoe maak ik gebruik van Numerologie in je Transformatie en Regressie afspraak:

In je eerste afspraak teken ik aan de hand van jouw geboortedatum jouw persoonlijk pentagram op. En door middel van jouw vraag en verhaal, met de informatie uit jouw geboortedatum en Pentagram werken we aan groei en het oplossen van blokkades in de Transformatie en Regressie.

Magnetiseren en energetische behandeling in Baarlo en Helden

Afspraak Numerologie

Kom meer te weten over jouw persoonlijk pentagram. In een persoonlijke afspraak werk ik je geboortedatum uit en zal ik de informatie uit jouw geboortedatum en pentagram verder toelichten. Je komt meer te weten over je levensopdracht, je energiedoorstroming in het lichaam en de gebieden waar je kwaliteiten en groeimogelijkheden liggen. Vaak is de vraag voor een afspraak Numerologie vanuit een onderliggende behoefte. Omdat je jezelf beter wilt leren kennen of omdat er iets speelt in je leven waar je graag meer inzicht in wilt. Dat kan een bepaalde gedachtegang zijn, een emotie, iets lichamelijks of een terugkerend onderdeel in jezelf of in relatie tot anderen.

Kennismaking met Numerologie in groepsverband

NIEUW! Meer te weten komen over Numerologie van het Pentagram. Tijdens deze bijeenkomst geef ik uitleg over Numerologie van het Pentagram. Als je wilt kun je je geboortedatum inbrengen voor een persoonlijk pentagram en is het mogelijk hier vragen over te stellen. Je stelt zelf je groepje samen van minimaal 4 tot maximaal 8 personen voor een invulling in de middag of avond. Leuk en boeiend persoonlijk uitje met bijvoorbeeld vrienden, collega's of familie onder het genot van koffie / thee / water en wat lekkers. De invulling van de middag of avond is 2 - 3 uur, afhankelijk van het aantal personen. De kosten zijn 15,- per persoon.

Het leven is een reis,

liefde de bestemming