♡ TIJD VAN BEWUSTWORDING EN TRANSFORMATIE

 

‿︵♡︵‿︵♡︵‿︵(((((≈ ♡ ≈)))))︵‿︵♡︵‿︵❥

We leven in een bijzondere tijd waarin we grote verschuivingen van energie mogen meemaken.

We zijn namelijk van het Vissentijdperk overgegaan naar het Aquariustijdperk waardoor er voor ieder mens oneindige mogelijkheden ontstaan. Dit is zeer uniek omdat zo’n grote stap maken van het ene naar het andere tijdperk 2000 jaar lang niet mogelijk is geweest!

We hebben – meer dan ooit – de mogelijkheid ons snel te ont-wikkelen en (spiritueel) te groeien.

 

OMDAT ONZE ENERGIE NIET VANZELF AFGESTEMD IS OP DEZE NIEUWE ENERGIE IS HET EEN GEGEVEN DAT DIT BIJ VEEL MENSEN PROBLEMEN ZAL GEVEN.

Dit voel je in de vorm van dat niets écht wil lukken. Je hebt steeds het gevoel alsof je tegen een muur aanloopt en dat op vrijwel elk gebied. Zowel in werk als persoonlijke ontwikkeling, relaties enz steeds dezelfde problemen tegen komen. We kunnen last hebben van gedachten, emoties, gevoelens of lichamelijke ongemakken die we niet kunnen plaatsen, omdat we ons niet bewust zijn waar deze vandaan komen.

Ieder mens heeft blokkades in zijn energiesysteem.

 

Loslaten oude energie

Omdat de krachtige Aquariusenergie met een hoog bewustzijn steeds meer gaat duwen in de energiebanen zullen steeds meer mensen meer last van deze blokkades ervaren. De gevolgen daarvan kunnen (soms best) heftig zijn!

Deze blokkades komen juíst nu naar de oppervlakte omdat het nú de tijd is dat we juíst met deze nieuwe energie kunnen werken en het mogelijk is (oude) patronen en blokkades op te lossen. In Vissentijdperk was dit op deze manier niet mogelijk. Het is ook belangrijk. Omdat deze nieuwe energie ons nu meer dan ooit de mogelijkheid geeft lichaam, geest en ziel te helen. En ons snel te ontwikkelen.

Dit kan nu heel eenvoudig door de energiebanen en aura te transformeren naar deze nieuwe Aquariustijdperk -Shafierha- energie. Juist omdat we werken met de liefdes energie van Aquariustijdperk. Daarvoor hoeven we zelf niet te veranderen, we hoeven niet door alle zware stukken heen, deze te ervaren en verwerken.

De oude energie zal tijdens de transformatie vanzelf wegstromen waardoor de nieuwe Aquariusenergie door het lichaam kan stromen. Je bent dan met heel je ZIJN afgestemd op de Aquarius-Energie. Hiermee zal een gedeelte van de blokkades daarmee vanzelf uit het lichaam verdwijnen en een ander gedeelte, – blokkades die een “plekje” hebben gekregen – kan er tijdens en ná de transformatie verder uitgehaald worden. Door het op te ruimen en op te lossen vanuit de dieperliggende oorzaak vanuit Ziel – Geest en Lichaam kan het opgelost worden vanuit de oorzaak, het ontstaan. Daar zit de “angel”.

Wanneer je niet bewust transformeert stroomt nog steeds de energie van Vissentijdperk door je lichaam. Die logischerwijs steeds meer last zal gaan geven. De transformatie naar de nieuwe Aquarius -Shafierha- energie zal namelijk niet vanzelf gaan. Het is namelijk een keus van de mens of die dat wel wil. Wanneer deze transformatie automatisch zou gaan, zou men zich verplicht moeten ontwikkelen. Dat zou tegen iedere kosmische, geestelijke of spirituele wet indruisen.

In mijn praktijk Puur-KRACHT werk ik geheel afgestemd op Aquariustijdperk – Shafierha energie. Transformatie (van Vissentijdperk-energie naar de krachtige Aquraiusenergie), Regressietherapie en Numerologie. Een geeft je ongekende mogelijkheden spiritueel te groeien. Los te laten van alles wat jou blokkeert. Gericht naar de oplossing vanuit de oorzaak van je klacht. Mijn passie is mensen (weer) Puur en in hun KRACHT te helpen en weer te zien stralen! www.puur-kracht.nl/transformatie/

(((≈ ♡ ≈)))︵‿︵♡︵‿︵❥

 

Liefs, Judith Puur-Kracht

 

Contact, vragen of info: judith@puur-kracht.nl / 06-22714736

www.puur-kracht.nl www.facebook.com/PuurKracht.nl/ 

✓ DELEN: in zijn geheel met vermelding van Puur-Kracht als bron.