Ervaringen van anderen

Beschermend en harmoniserend

Wat straling met mijn lichaam deed, daar was ik me wel al van bewust tijdens het gebruik van laptop en mobiel e.d. Dan voelde ik een vervelende tinteling en dat energie aan mijn lichaam “trok”. Met de kaart merk ik dat de energie geen negatieve invloed meer heeft op mijn lichaam, het voelt beschermend en harmoniserend. Precies zoals ook omschreven wordt bij de info. Het is niet een kaart die ik bij een apparaat plaats om mij enkel van de energie van een apparaat te beschermen voel ik, maar een bescherming voor straling rondom mij op mijn lichaam.

Julie

Minder prikkelgevoeligheid bij hooggevoeligheid en betere spijsvetering

Boven verwachting hoe deze kaart mij ‘rust’ op veel gebied geeft en bizar te ervaren hoe mijn lichaam reageert als ik de kaart niet bij mij draag, dit verschil kon ik echt ervaren na nog geen 48 uur… Dat onbeschrijfelijke onrustige gevoel wat er weer was en me dan bedenken “ooh mijn kaart zit nog in de andere broekzak en bij het weer bij me dragen in no time met de kaart weer een fijn gevoel te mogen ervaren vanuit een ‘rust’ wat ik al lang niet meer zo had mogen voelen!

In eerste instantie reageerde mijn lichaam door de kaart, al meteen op een veel rustiger gevoel. Een grote “vervelende prikkel” van onrust was verdwenen. Los van deze gemoedelijkere rust in mijn lichaam begon het een soort van afvalstoffen te verwijderen. De spijsvertering reageert er echt op, dat “zuur” was na 1 ½ dag voorbij en merk ook bij ongezond eten een extra werking van afvoer door de kaart.

De kaart werkt bij mij voor het stoppen van de steken in mijn hoofd die ik waarschijnlijk voelde door het aangaan van een gedeelte van het 5G-netwerk. Ik heb de kaart voor langere tijd gebruikt en de steken zijn er niet meer (daarvoor wel de hele maand dat het aanstond en ik de kaart nog niet had).

Toen ik de kaart een keer vergat bij het naar buiten gaan kreeg ik weer pijn in mijn hoofd na een tijdje (en pas later besefte ik dat ik de kaart was vergeten).

Over het verschil tussen de twee kanten kan ik nog niet veel zeggen. Ik heb ook niet vaak uitgeprobeerd om de kaart te gebruiken op specifieke lichaamsdelen.

Vriendelijke groeten!

Beter slapen, minder onrust en spanningen

Ik draag de kaart de hele dag bij me en ’s nachts zet ik deze op mijn nachtkastje. Ik slaap heel goed en daarnaast heb ik minder onrust en spanningen in mijn lijf. Ik heb het gevoel dat het kaartje me beschermd.

Lenny

Ik ben beter uitgerust en heb meer energie

In het begin dacht ik niet zoveel te merken van de werking van de kaart. Totdat ik na een paar weken mij ervan bewust werd dat ik veel meer energie heb, ik veel dieper slaap en veel beter uitgerust ben.

Na een operatie waarbij de lymfeklieren uit de oksel verwijderd zijn kreeg ik na een tijd last van lymfeoedeem. Het consequent volgen van lymfedrainage therapie en het dragen van een (arm)steunkous was een hele klus om de vochthuishouding enigszins in balans te krijgen. Sinds het gebruik van de hqr card merkte ik opeens dat het overtollige vocht uit de arm verdween, de arm werd weer dun. Ik ben dan ook erg positief dat ik met behulp van de card geen therapie meer nodig heb en geen armkous meer hoef te dragen.

Positieve harmonie, blijer gevoel

Sinds 2 dagen heb ik een van de kaarten bij een van mijn dochters  op haar kamer gezet. Door de online lessen en veel op de telefoon, computer etc. in combinatie met het beperkte leefwereldje is ze een bommetje in huis. Ook hierin merk ik echt al een mooi verschil. Er komt een soort van positieve harmonie terug, ik hoor haar zelfs nu heerlijk zingen, geweldig! Zelf zegt ze “mam ik voel me blijer” Verder weet ze niet wat de kaart precies doet, ik ga het haar nog goed uitleggen, zodat ze zelf bewust mag gaan ervaren dat dit echt fijn voelt en deze kaart een meerwaarde is om bij zich te dragen. Op naar nog een paar gezinsleden….. 😊

Gijsje

Lokale toepassing op hevige pijn en zwelling na val.

Gisteren ben ik heel hard gevallen, heb mijn voet enorm hard naar buiten omgeslagen. Strompelend naar huis gelopen en na flink koelen kon ik niks meer, enorme pijn en helemaal niet meer kunnen lopen of staan. HAP gebeld en waarschijnlijk enkelbanden gescheurd, maar kon daar niet terecht i.v.m corona. Ik heb de kaart uit mijn broekzak gehaald en meerdere keren enkele minuutjes boven de pijnlijke plek gehouden. Binnen korte tijd was de pijn minder, heb het een paar keer herhaald en het vocht was weg. Na een half uurtje kon ik staan en weer iets lopen. Het gevoel was te vergelijken met de laserbehandelingen voor brandwonden en verstuikingen die ik vaker gehad heb bij mijn natuurgenezer. Bizar, hoe de kaart werkt.

Kim

Het slapen is echt veel beter, slapen kon ik goed (dacht ik) maar overprikkeling was er altijd en fit wakker worden was er niet bij. Een wereld van verschil nu met de kaart, die ik naast mijn bed heb staan. Ik ervaar meer rust en gelatenheid, ik kan weer heerlijk dromen en het mooiste is, ik merk als ik wakker word dat ik veel fitter ben! Te mogen ervaren en voelen dat de energie in jezelf zo enorm in positief en harmonie verandert doordat straling geen invloed heeft is geweldig! Mijn overgevoeligheid van de straling was me al lang bekend, maar een passende oplossing heb ik nog nergens zo in morgen ervaren als nu in de Hqr card.