HET EINDE VAN HET LIJDEN TIJDPERK

‿︵♡︵‿︵♡︵‿︵(((((≈ ♡ ≈)))))︵‿︵♡︵‿︵❥

DE HUIDIGE TIJD
Wat is er aan de hand dat steeds meer mensen zich geen raad weten met alles wat steeds meer bij hen aangeraakt wordt. Door wat rondom hen, in de wereld of in henzelf gebeurd. De nieuwe energie zet bewust steeds meer in beweging naar verandering. Het haalt bewust onderdrukte, onbewuste stukken bij een ieder omhoog.
Dit kan gemerkt worden in het ‘(on)gewoon’ vastlopen in jezelf of relaties, het verveeld raken in het doen van de dingen die altijd zo vanzelf sprekend zijn geweest. Of het juist helemaal in de stress schieten, hevige onrust voelen in het hoofd of je lichaam, of zelfs – zoals het in de reguliere wereld wordt genoemd – een burn-out ervaren. Letterlijk lamgeslagen worden door emoties, geen harmonie meer in jezelf kunnen vinden.

OORZAAK EN GEVOLG
Omdat er via het bewuste denken vaak geen directe oorzaak te vinden is zijn we vaak gewend maar door te gaan, het te gaan zoeken in juist heel veel doen, het maar niet hoeven voelen, “want dan is het er niet”. De veel gehoorde uitspraak; “De momenten dat ik tot rust kom voel ik me niet goed, hartkloppingen, lichamelijke ongemakken, emoties, niet door kunnen slapen”. Het ene na het andere onderzoek bij een arts geven geen duidelijk beeld van iets. “Wat ik dan ga doen is proberen het van me af te zetten door afleiding te zoeken, iets leuks te gaan doen”. “Ik weet dat het me niet helpt, maar het geeft me een gevoel dat ik er anders in blijf hangen, ik het niet van me af krijg”.

VASTHOUDEN OF LOSLATEN
Of, wat vaak gebeurt is het allemaal juist héél erg gaan onderzoeken, in de emoties, pijn of klacht zakken, ervaren, naar boven laten komen, doorleven, voelen, mediteren en andere dagelijkse rituelen. Zoals we het gewend zijn vanuit Vissentijdperk. Echter Vissentijdperk is een tijdperk wat achter ons ligt. Sinds het Aquariustijdperk stroomt er een heel andere verhoogde, krachtige energie met een verhoogde trilling van liefde.. Niet meer de energie van lijden, wat begon aan het eerste begin met Jezus Christus. In dit tijdperk was het voor iedereen zo dat wanneer je verder wilde komen, je door de pijn heen moest. Een bekend Vissentijdperk gezegde is “Zonder pijn geen groei”. Dit is echter oude theorie, die niet meer past in dit huidige tijdperk. Je hebt de mogelijkheid om Liefde te kiezen. Wanneer je kiest voor liefde, verdwijnen de pijn en de angst stukje bij beetje steeds meer. Dat is wat er nu aan het gebeuren is.

GROEIEN
Het is aan een ieder in dit huidige tijdperk om te kiezen om volgens het oude door te blijven gaan, weerstand te bieden of mee te bewegen in deze fase waarin (oude) stukken steeds meer zichtbaar gemaakt worden. We kunnen de fases van ongemak juist zien als groeiproces naar een hogere frequentie om meer dan ooit het oude los te kunnen laten.

AFSTEMMING
Wanneer je getransformeerd bent zijn de pijn en het lijden niet meer nodig in het nieuwe Aquariustijdperk. Het Aquariustijdperk is een tijdperk van Liefde, van LOSLATEN.
Dat lukt niet wanneer die stukken die naar boven komen steeds maar weer doorvoeld worden, weggeduwd of onderdrukt worden. Het Aquariustijdperk is het tijdperk voorbij het lijden, met een krachtige verhoogde (liefdes) energie die ons de kans geeft meer dan ooit te ont-wikkelen en te groeien. En dat wat jou vastzet op te ruimen op een hele eenvoudige, milde, liefdevolle manier. Juist omdat gewerkt wordt met de Aquarius-Energie, met de liefdes-energie van een hoog bewustzijn met een hoge frequentie.

Judith
Puur-Kracht
https://www.facebook.com/PuurKracht.nl/