Aquariustijdperk en de Aquariusenergie

We leven in een tijd van grote verandering. We zijn van het Vissentijdperk aangekomen in het Aquariustijdperk. Dit is zeer uniek omdat zo'n grote stap maken van het ene naar het andere tijdperk 2000 jaar lang niet mogelijk is geweest! We hebben - meer dan ooit - de mogelijkheid ons snel te ontwikkelen. Er is namelijk door deze verandering naar de krachtige 2012-energie ookwel genaamd Shafierha-energie, een nieuwe manier om alle ballast op een hele eenvoudige manier, bijzonder gemakkelijk los te laten!

Energie met een hoog bewustzijn

Juist door de verandering naar dit nieuwe tijdperk komen blokkades sterker aan de oppervlakte, de tijd brengt het met zich mee in combinatie met de sterk verhoogde Aquariusenergie en de nieuwe groei mogelijkheden. Steeds meer mensen ervaren dat ze op de één of andere manier vast lopen, ze hebben het gevoel alsof ze tegen een muur aanlopen, komen niet ècht verder en dingen willen niet ècht lukken. Vaak zijn er overvolle gedachten, spanningen, wisselende emoties, lichamelijke ongemakken of andere steeds terugkerende patronen in zowel werk als persoonlijke ontwikkeling, relatie of ander gebied. Het doorbreken van deze patronen was vaak erg moeizaam omdat vanuit het bewuste weten het vaak niet lukt tot de oorzaak daarvan te komen. Door deze nieuwe methode die de oorzaak van de blokkades opspoort is het bijzonder gemakkelijk deze op te ruimen en los te laten.

Hoe kan ik van deze patronen los komen?

  • Een groot gedeelte van deze klachten lost op door de aura / energiebanen af te stemmen op de nieuwe Aquariusenergie.
    We noemen dit het transformeren van de aura / energiebanen van Vissentijdperk naar de verhoogde Aquariusenergie.

    De oude vissentijdperk energie kan dan wegstromen, want de Aquariusenergie drijft de oude Vissentijdperk energie uit de aura. De transformatie naar Aquariusenergie heeft dan plaats gevonden.

  • Deze transformatie gaat niet vanzelf. De enige manier om de aura te transformeren is het bewust transformeren van mens tot mens.
  • Lees meer…….

Wat Transformatie Regressie
voor je kan doen.

Het leven is een reis,

Liefde de bestemming