Aquariustijdperk en de Aquariusenergie

We leven in een tijd van grote verandering. We zijn van het Vissentijdperk aangekomen in het Aquariustijdperk. Dit is zeer uniek omdat zo'n grote stap maken van het ene naar het andere tijdperk 2000 jaar lang niet mogelijk is geweest! We hebben - meer dan ooit - de mogelijkheid ons snel te ontwikkelen. Er is namelijk door deze verandering naar de krachtige 2012-energie ookwel genaamd Shafierha-energie, een nieuwe manier om alle ballast op een hele eenvoudige manier, bijzonder gemakkelijk los te laten!

Energie met een hoog bewustzijn

Juist door de verandering naar dit nieuwe tijdperk komen blokkades sterker aan de oppervlakte, het verhoogde Aquariustijdperk bewustzijn brengt namelijk nieuwe mogelijkheden met zich mee om – meer dan ooit mogelijk was – te kunnen loslaten. Steeds meer mensen ervaren dat ze op de één of andere manier vast lopen, ze hebben het gevoel alsof ze tegen een muur aanlopen, komen niet ècht verder en dingen willen niet ècht lukken. In het vissentijdperk was het doorbreken van deze blokkades erg moeizaam omdat het vaak niet mogelijk was tot de echte oorzaak van deze blokkades te komen. Door deze nieuwe Aquariustijdperk methode, is het bijzonder gemakkelijk de oorzaak van deze blokkades op te sporen, op te ruimen en los te laten.

Hoe kan ik van deze patronen los komen?

  • Een groot gedeelte van deze blokkades lost op door de chakra’s en aura af te stemmen op de nieuwe Aquariusenergie.
    We noemen dit het transformeren van de aura van Vissentijdperk naar de verhoogde Aquariusenergie.

    De oude Vissentijdperk energie kan dan wegstromen, want de Aquariusenergie drijft de oude Vissentijdperk energie uit de aura. De transformatie naar Aquariusenergie heeft dan plaats gevonden. Je bent los gekomen van het Vissentijdperk.

  • Deze transformatie gaat niet vanzelf. De enige manier om de aura te transformeren is het bewust transformeren van mens tot mens.
  • Lees meer…….

Wat Transformatie Regressie
voor je kan doen.

Het leven is een reis,

Liefde de bestemming