Welkom bij Puur-Kracht

Verhogen van bewustzijn, inzicht in levensvragen
Oplossen van ontstane patronen en blokkades

Sterk in Persoonlijke groei en bewustzijn:

Mijn diepgenestelde missie is dat jouw levenskracht weer mag gaan stromen en dat van binnenuit te voelen. Dan kom je steeds meer Puur bij je eigen ZIJN. Bij jouw eigen innerlijke Puur-Kracht. Zodat je geestelijk en lichamelijk weer krachtiger en energieker in het leven kunt staan. Door bewustwording, het oplossen van de oorzaak verdwijnt je oude ballast, ervaar je een lichter gevoel. Er ontstaat ruimte in je hoofd en je lichaam. Je voelt je een vrijer mens. Meer weten…

Ervaringen

Ervaring numerologie sessie,

Dat je geboortedatum zoveel over jezelf kan vertellen is bijzonder. Judith gaf mij informatie over mij die mooi was om te horen. Soms weet je dingen wel, maar ben je ze toch niet bewust. Door het gesprek met Judith heb ik terug kunnen kijken op bepaalde levensjaren en het waarom daarachter beter begrepen. Ook gaf het mij rust en vertrouwen in de toekomst. Heel interessant zo’n pentagram uit je geboortedatum. Judith is rustig en geeft vertrouwen. Ze is intuïtief sterk.

Dank voor de sessie!

Groeten, Saskia

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!!

”Ik ben meerdere keren bij Puur Kracht geweest en ging steeds weer naar huis met nieuwe inzichten. Ook veel bevestiging van wat ik ergens al wist of voelde. Het meest fijn vond ik de gesprekken die ik met Judith voerde. Naar aanleiding van wat ik vertelde tekende ze vaak mijn pentagram. Van daaruit kon ze gerichter antwoorden waar bepaalde blokkades vandaan kwamen. Ik voelde me dan heel erg begrepen.

Tijdens de hypnosesessies heb ik een aantal mooie momenten mogen ervaren. Het gevoel dat ik zelf in staat was om heel veel te kunnen, onafhankelijk van anderen. Een heel prettig gevoel waarbij ik in verbinding stond met mezelf, veel warmte voelde en in mijn kracht stond.”

Ha Judith,

ervaring chakra transformatie en regressies,

De momenten bij Judith tijdens de regressietherapie waren soms erg emotioneel, maar ook heel mooi.
Je weet vaak niet meer waar je het moet “zoeken” tijdens deze sessies ging Judith vaak heel ver terug in het verleden. Sommige momenten die naar boven kwamen, waren voor mij heel herkenbaar andere weer wat minder herkenbaar.
Door het tekenen van een pentagram met een stuk numerologie, haalt Judith veel uit hoe iemand is in zijn denken, gevoel en onderbewuste patronen. Dit was voor mij ook heel herkenbaar. Fijn om toch de bevestiging te krijgen en dat je niet hoeft te twijfelen.

De manier waarop Judith verteld en vragen stelt is heel warm en meelevend! Chapeau hiervoor Judith.
Ik ben blij dat ik een aantal sessies heb gehad. Ik heb hierdoor ook bepaalde situaties in mijn verleden een plek weten te geven. Ook heb ik geleerd dat als er iets gebeurd, dat dit een reden heeft. Judith nogmaals mijn dank.

Dit mag je publiceren op jou website.

Atlascorrectie met regressie,

Na de behandeling heb ik stijve spieren gehad in zowel benen als nek. De hoofdpijn en gekende nekpijn is er niet altijd meer en ook minder heftig. Ik merk dat mijn lichaam moet wennen aan de (nieuwe) natuurlijke houding en de energiedoorstroming bezig is zijn weg te vinden in het lichaam. De open, professionele aanpak van Judith deden me direct vertrouwen krijgen in de behandeling. Vooraf gaf ze zeer duidelijke info, waardoor ik precies wist wat er ging komen en me helemaal kon ontspannen en overgeven. Het was een unieke ervaring, een echte eye opener die veel inzicht heel gebracht. Enorm dankbaar ben ik.

Karen

Ik ben bij Judith uitgekomen omdat ik last had van een lichamelijke ongemak waarbij ik benieuwd was wat daar achter zat. Daarbij probeer ik zo veel mogelijk bezig te zijn met persoonlijke groei en geloof ik in het bezig zijn met je innerlijke processen. Hier kan je alleen maar van groeien als mens. Judith heeft mij daar enorm bij geholpen. De numerologie gaf mij veel inzicht in wie ik ben en waar mijn uitdagingen liggen. Vervolgens sluiten deze inzichten aan bij hetgeen je tegenkomt wanneer je met bepaalde vragen bij je onderbewuste uitkomt. Het heeft mij opgeleverd dat ik mezelf nog beter heb leren kennen, kijkend naar het verleden en nu. Een meer geaard gevoel ervaar. Het is een bijzondere ervaring wanneer je met een volledige focus naar je onderbewuste gaat en jezelf de ruimte geeft er naar te luisteren.
Judith is lekker zich zelf, staat stevig, is niet zweverig en heeft een prettige energie, waarbij ik me goed op mijn gemak voelde.

Afgelopen jaar heb ik bij Judith de transformatie gedaan, hierna voelde ik mij veel beter. Ik kwam weer in een positieve flow en veranderingen in mijn leven leken veel makkelijker te gaan. Na elke afspraak voel ik mij rustiger, meer in mijn eigen kracht en dichter bij mezelf. Ik ben tevreden over de afspraken bij Judith, het voelt veilig en vertrouwd vanaf het eerste moment. Samen bekijken waar we aan willen werken en wat er losgelaten en opgeruimd mag worden. Het helpt elke keer weer! Groetjes, Vicky

Ervaring oplossen rijangst

Hoi Judith

Na jarenlang niet meer op de snelweg te hebben durven rijden, besloot ik de knop om te zetten en met mijn angst aan de slag te gaan. Ik volgde mijn gevoel en dit bracht me bij de website van Puur-Kracht en dus bij Judith. Door o.a. de regressies, voelde ik dat er steeds een nieuw (puzzel)stukje naar boven kwam, maar ook weer werd opgeruimd. De rijangst was een symptoom van een dieperliggende oorzaak die (veelal) onbewust in mijn systeem woekerde. Het is moeilijk in woorden uit te drukken, maar ik voelde me steeds rustiger en daardoor krachtiger. Parallel aan dit proces ging ik in de praktijk oefenen met rij-instructeur Roger van Jan Christis. Net als bij Judith, ervaarde ik ook hier een hele fijne, vertrouwde samenwerking. Na 3 opfrislessen, durf en kan ik weer de snelweg op! Ik vind het nog steeds bijzonder hoe deze omslag in mijzelf, in mijn systeem zo snel heeft kunnen plaatsvinden. Het voelt nog elke dag heel goed als ik weer invoeg op de weg en me realiseer hoeveel vrijheid het me letterlijk en figuurlijk heeft gebracht! Dankjewel Judith en Roger voor jullie bijdrage aan dit proces!

Groetjes, Renée

Ik wil je graag laten weten hoe het me gaat na jouw behandelingen. Dus heb besloten hier nu ook echt tijd voor te maken, helemaal omdat jij zo de tijd voor mij hebt genomen met menige uitloop van de afspraken.

Ik voel me goed, dat is eigenlijk de boodschap. Meer in balans, voel geen blokkades meer en dat is heel fijn.

Op een rij zijn het onder andere de volgende dingen die ik merk:
Ik voel een algehele rust in mijn lijf en hoofd. (nog wel soms tintelingen bij de neus, dus denk dat er nog wel iets voor me in het verschiet ligt)
Ben veel bewuster en krachtiger en minder bang voor het onbekende (met name ’s avonds als het licht uit is op mijn bed, dan voelt het ook veel fijner)

Ben mijn handen (magnetisme) gaan gebruiken als mijn kinderen vallen/ pijntjes hebben en merk dat met name mijn zoontje hier erg goed op reageert. Mijn dochtertje is gewoon wat minder toegankelijk. Chocola smaakt me niet meer, wat heel gek is voor mij. Merk dat eten en met name zoet geen emotionele invloed meer op me heeft. Ben gezonder gaan eten, dit gaat ook als vanzelf. Met sporten voel ik me vrij en ongeremd wat me ook weer een boost geeft. Dit alles in zo’n korte tijd en dan ga ik de kuur met bitterzout nog starten, daar verwacht ik van dat ik er ook veel baat bij zal hebben!

Kortom ik wil je echt hartelijk bedanken (zo niet tastbaar en zo de spijker op zijn kop) en ik kom zeker terug!

Dag Judith,

Na je behandeling heb ik stijve spieren gehad in zowel benen als nek. Na enkele dagen was dit voorbij. Sindsdien was de gekende nekpijn van vooraf even terug met hoofdpijn, maar nu merk ik dat de hoofdpijn veel minder is. Het was een unieke ervaring, en met wat je vertelde over mijn pentagram een echte eye opener die veel inzicht heeft gebracht. Enorm dankbaar ben ik.

(recensie kort na atlascorrectie)

Ervaring atlascorrectie,

Hoi Judith,

De energie stroomt als een malle en het gevoel en de dingen beginnen weer te stromen. Mooi om deze verbinding in mijn lijf te voelen, een gevoel van landen in mijzelf en verbinding met “het oneindige geheel”. Creatieve ideeën en ingevingen blijven maar komen, het manifesteren ervan komt vanzelf op mijn pad.

Dank je wel! (anoniem)

Hoi Judith

Afgelopen maand heb ik een serie regressies bij Judith ondergaan. Meteen na de eerste sessie voelde ik zoveel meer ruimte in mijn hoofd. Mijn hoofd voelde lichter en het voelde alsof mijn ogen veel wijder open stonden. Tijdens de sessies hebben we een hoop belemmerende overtuigingen op kunnen ruimen. Naast dat het interessant is om te kunnen zien waar die overtuigingen ontstaan zijn, heeft het me ook veel gebracht. Zo merk dat ik bijvoorbeeld dat ik in bepaalde situaties veel makkelijker voor mezelf kan opkomen. Ik laat niet zomaar alles over mijn kant gaan, cijfer mezelf niet meer weg en zeg waar het op staat.

Ik heb de regressies op afstand gedaan, en dat ging prima! Ik kan het iedereen aanraden.

Groetjes,

Gineke

Jou Inhoud Komt Hier
Door een goede bekende werd mij geadviseerd om eens contact op te nemen met Judith. Al lange tijd heb ik veel last van mijn voet, erge pijn, met alle gevolgen van dien. Ik stuurde haar een bericht om wat info op te vragen en al snel had ik een afspraak staan. Met buikpijn en spanning ging ik naar Judith, dit omdat ik al voor mezelf wist dat er meer met me aan de hand was dan alleen mijn klachten aan mijn voet. Judith vertelt in het kort wat we de komende tijd gaan doen. Klinkt best oké. Daarna is het mijn beurt. Waarvoor dat ik kom, ja dat was de vraag. Ik vertelde Judith dat ik kwam voor de erge pijn in mijn voet en vertelde daarbij dat ik ook al lange tijd last heb van andere lichamelijke klachten. In de medische wereld had ik al van alles geprobeerd wat nog niet veel resultaat heeft gehad. Maar dat was nog niet alles. Ik was vrolijk van buiten maar van binnen ging ik stuk. Niemand die dit merkte alleen de personen die dicht bij mij staan. Judith begint met de transformatie van het eerste chakra en ik weet niet wat er gebeurde maar ik kreeg het bloedheet en in mijn hoofd spookte verschillende woorden door me heen. Die woorden bleven maar door mijn hoofd spelen. Na deze transformatie vroeg Judith of ik het benauwd had, ik vertelde haar dat ik het bloedheet had en er heel veel woorden door mijn hoofd gingen. Bij de transformatie van het volgende chakra was mijn hoofd helemaal leeg, geen gedachtes meer, heel raar was dit, maar zeker heel fijn. Ik ging die middag met een leeg hoofd naar buiten wat ik in geen tijden meer had meegemaakt. Heerlijk was dit!
In de volgende afspraken kon ik steeds meer voor mezelf opruimen, door Judith vanuit mijn onderbewuste antwoord te geven op de vragen die ze stelde. Soms lukt dit meteen, soms zag ik het niet voor me en soms duurde het even. Maar het werkte en het was een hele ervaring dat vanuit het onderbewustzijn steeds de antwoorden vanzelf naar boven kwamen. Er kwamen verschillende emoties bij mij op. Boosheid, angst, verdriet, onrust. Nadat ik mijn ogen weer mocht openen voelde ik me een stuk lichter, een fijn gevoel en kon ik alles wat ik losgelaten had een plek geven. Alle antwoorden klopte en vielen met elkaar samen.

Doordat ik de stap heb genomen om naar Judith te gaan ben ik een vrolijk mens van binnen en van buiten. Ik weet nu voor een groot gedeelte waar mijn klachten vandaan kwamen, en heb ik van deze stukken afscheid genomen. Zo nu en dan voel ik nog wat onrust pieken en dalen, en dan doet het me goed dat ik bij Judith terecht kan om deze stukken te kunnen opruimen.
Ik ben Judith super dankbaar voor alle sessies die ik met haar heb gehad en nog komen. Het doet me goed!

In eerste instantie heb ik contact met jou gezocht omdat ik de band tussen mijn zoon en mij graag wilde verbeteren. Ik had op jouw site gelezen over de transformatie naar het nieuwe tijdperk, waardoor ik meer op 1 lijn zou kunnen komen met hem, en hem beter zou kunnen begrijpen. Die transformatie heb ik ondergaan, en ik merkte gaandeweg dat ik beter naar hem luisterde en dat hij daardoor ook rustiger werd.
Omdat er een aantal dingen waren waar ik niet echt in vooruit kwam heb ik er toen voor gekozen om een regressie te doen. Dit was een buitengewoon heftige ervaring, temeer ook omdat ik van te voren niet echt wist wat ik kon verwachten. De eerste regressie heeft nog lang door mijn hoofd gespookt, maar ik merkte ook wel dat er iets in gang was gezet. De sessies die daarop volgden waren minder heftig maar hebben wel dingen duidelijk gemaakt voor me. We hebben samen aan een heleboel dingen “gewerkt” en die werking gaat nog steeds door, ook nu ik al een hele tijd niet meer bij je kom. Ik ben vier weken geleden gestopt met mijn medicijnen voor de astma en het gaat beter dan in al die jaren dat ik ze gebruikte. Ik hoop dat dat ook zo blijft…
Ook mijn zoon heeft baat gehad bij het feit dat ik hem op afstand geholpen heb.
Ik wil je graag bedanken voor deze “reis”door mijn onderbewustzijn en voor de fijne gesprekken die we gehad hebben. Als ik het gevoel krijg dat ik weer vastloop dan weet ik bij wie ik moet zijn!

Nicky

Beste Judith,
Vanwege het feit dat mensen mij in negatieve vorm veranderd vonden heb ik zelf gezocht naar mogelijkheden om dit te verhelpen.
Zo ben ik ook bij jou terecht gekomen. Het contact voelde direct goed.
Door de manier van behandelen ben ik er o.a. achter gekomen dat e.a. veel met het overlijden van mijn partner te maken had.
Iets wat ik zelf niet had gedacht. Dacht dat ik erg sterk, gestructureerd en georganiseerd was.
Door de manier van praten en behandelen die je hanteert geef je geen advies maar bereik je dat je zelf weer op een positieve manier
gaat nadenken en steeds zelf tot de oplossingen komt.
Wat ik me achteraf realiseer is de korte tijd waarin e.a. gerealiseerd is.
Wel heb ik ervaren dat je zelf hiervoor geheel open moet staan, dan komt het resultaat op een snelle manier.

Ha Judith,

Op de eerste plaats ben ik sinds de eerste sessie een heel stuk gevoeliger en intuïtiever geworden.
Ik durf ook veel beter naar mijn gevoel te luisteren, omdat het klopt. De bevestiging die ik altijd zocht heb ik niet meer nodig. Het klopt gewoon.
Minder angst, rustiger, mezelf meer op de eerste plek zetten (kan altijd beter). Minder snel oordelend, minder snel uit mijn slof schietend.
Om het minste of geringste kon ik helemaal in de stress schieten. Mijn toch al volle rugzak is een stuk lichter en leger geworden.
Ik voelde alle keren de energie letterlijk door mijn lichaam gaan, soms rustig, soms wat wilder en heftiger.
De regressie is een openbaring geweest. Het ging o.a. om de stroeve en starre relatie tussen mij en mijn vader (ouders)
Ik voel me bevrijd en dat voel ik eigenlijk pas sinds kort.

Af en toe zijn er nog momenten dat ik onrust voel en ik ook merk dat ik niet lekker in mijn vel zit. Normaal kon ik me daar enorm druk over maken.

Nu neem ik de rust en laat het gebeuren. Uiteindelijk komt toch wel naar boven waarom dat zo is.

Ik ben echt oprecht blij dat ik uiteindelijk toch de stap heb gezet. Het heeft mijn leven een stuk rijker gemaakt en daar ben ik heel erg dankbaar voor!

Nadat ik al vaker met mezelf in de knoop gezeten had was het tijd om hier iets mee te gaan doen. Via via ben ik bij jou terecht gekomen.
Na ons gesprek hebben we besloten om regressie therapie bij mij toe te passen.
Ik wist na de eerste sessie al niet wat me overkwam, wat een rust in mijn hoofd! De rust is er nog steeds en dit is voor mij een heerlijk gevoel, niets MOET. Prioriteiten stellen en anders gewoon laten gaan.
Jij hebt me ook getransformeerd naar de ‘nieuwe tijd’, dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer op 1 lijn lig met mijn dochter. Nu begrijp ik haar beter en geeft me dat zelf ook meer rust.
Voor haar heb ik ook een regressie gedaan en mijn partner en ik merken samen dat dit ook positief op haar werkt.

Mijn man zegt zelfs dat ik positief veranderd ben. Ik ben rustiger geworden en heb niet meer zo’n kort lontje.

Ik ben erg blij met de hulp die jij me geeft.
Als ik weer ergens mee zit denk ik altijd aan de tips die ik van jou gekregen heb en dan komt het weer goed.

Groetjes,
Anoniem

Oplossen van rijangst

Hopelijk kun je mede door het delen van mijn ervaring nog vele mensen hiermee helpen!
Het autorijden gaat goed en zelfs op de snelweg weer! Ik ben super
blij deze stap te hebben ondernomen en wil je bedanken voor de hulp.

Nadat ik bij jou eerst gewerkt heb om de oorzaak van de angst op te lossen ben ik na een paar oefenlessen bij de verkeersschool eerst in het weekend gaan rijden op de rustige momenten. En merkte ik dat ik helemaal niet meer angstig was. Wat ik een aantal maanden geleden mij echt niet kon voorstellen 🙂 Ik kan wel zeggen dat de angst helemaal weg is en dat is echt heel fijn! Door de hulp heb ik het vertrouwen weer terug gekregen. Nogmaals bedankt!

Hoi Judith,

Judith heeft me geholpen door me het inzicht te geven dat ik mezelf kan helpen, soms zie je de oplossing niet of heb je niet het vermogen anders te denken.
Ik heb veel geleerd over mezelf en heb constructief aan oplossingen kunnen werken. Het was een uiterst leerzaam traject waar ik met veel plezier op terug kan kijken.
Judith, heel erg bedankt en ik zal jouw professionaliteit ook aan anderen willen aanbevelen !

Ik merkte steeds duidelijker dat ik mezelf aan het voorbij lopen was, was moe en had totaal geen energie meer. Plotseling kreeg ik heel sterk het gevoel dat ik moest stoppen met mijn huidige werk, het past niet meer, vooral het onregelmatige werken stond me steeds meer tegen.
Waar ik eerder tegenop zag kon ik nu zonder moeite loslaten. Ik heb mijn ontslag genomen en sindsdien slaap ik veel beter, kom tot rust en gaat me alles veel beter af….het voelt zo goed!
Hierdoor en doordat ik nu veel meer in mijn kracht kan staan kan ik er nu ook volledig voor mijn thuisfront zijn, waar mijn steun op dit moment hard nodig is……
We zijn opnieuw in een intensief traject beland waarvan het einde nog niet in zicht is.
Nu ik stukje bij beetje weer meer uitgerust ben, wordt de werking van jou therapie steeds merkbaarder, voel me lichter en net of er meer ruimte vrij komt voor nieuwe dingen…zo mooi om te ervaren….
Wanneer er een periode in je leven aanbreekt waarin je sterk moet zijn en veel kracht nodig hebt om te kunnen zorgen voor de ander die het moeilijk heeft, heb ik ervaren dat het fijn is ook een steun in de rug te hebben.
Iemand die objectief en meelevend in de situatie mee kan denken. Iemand die je nieuwe inzichten geeft en je nieuwe kracht geeft door een goed gesprek met de juiste vragen en de juiste therapie, dan ben je bij Judith op de goede plaats.
Een hele periode heb ik kracht en vooral vertrouwen in mezelf en meer inzicht in mijn eigen handelen en kunnen gekregen van Judith.
Niet alleen de situaties waarin het op dat moment nodig was is hierdoor verbeterd, maar ook in mijn werk en andere situaties sta ik veel bewuster en sterker!
Dankjewel hiervoor!

Groetjes, Daphne

Opleidingen

Agenda opleidingen
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
Datum/Tijd
20/juni/2023
9:30 - 15:00
Numerologie verdiepingsdagen
Praktijk Puur-kracht, Baarlo
28/september/2023 - 13/juni/2024
9:30 - 15:00
Numerologie jaaropleiding 10 dagen vanaf september 2023
Praktijk Puur-kracht, Baarlo